Paremmaksi tyypiksi

Etusivu » Tietoja meistä

Tietoja meistä

Mainokset

Mikko Taskinen on humanistinen sarjayrittäjä, joka pyörittää valmennusyritys Peilaus Oy:tä.
Valmennuksen keskiössä on itsensä johtaminen, erityisesti oman mielen ja muutoksen johtaminen. Oman mielen johtamisen taito ja voima kehittyvät harjoittamalla niitä päivittäisissä tilanteissa. Yksilövalmennus ja työpajat tarjoavat mahdollisuuden itsetuntemuksen, läsnäolon ja tahdonvoiman herättämiseen ja vahvistamiseen.

Mikko on kirjoittanut kirjoja pedagogiikasta ja sisäisestä harjoitustiestä. Lisäksi hän bloggaa säännöllisesti Peilauksen blogissa. Ylijääneellä ajalla ultramaratoonari juoksee ja viihtyy mahtavien tyyppien seurassa.

Susanna Isohanni on viestinnän ammattilainen, hän on johtava viestintäkonsultti ja osakas Viestintätoimisto Drumissa. Susannalla on yli 20 vuoden tausta yritysviestinnästä ja konsultoinnista. Lisäksi hän kouluttaa ja sparraa. Viestintä ei ole Susannan mukaan vain pintaa, ilmenemismuoto, vaan kertoo jotain syvästä olemuksestamme. Viestimään oppiminen ja oman persoonallisen viestimistyylin löytäminen on siis löytöretki sisimpään. Kun oman sisäisen kultajyvänsä on löytänyt, muuttuu todella moni asia: suhde itseen ja muihin.

Susanna on nuoresta saakka ollut kiinnostunut ”laumanjohtamisesta”, ryhmädynamiikasta ja ihmisten välisistä suhteista. Mitään koulutusta hänellä tällä sektorilla ei ole, jos keittiöpsykologiaa ei lasketa.

Mikko ja Susanna ovat aiemmin kirjoittaneet e-kirjan Esimiehistyminen, joka julkaistiin joulukuussa 2012. Esimiehistyminen on myös blogi, johon Mikko ja Susanna bloggaavat vuoroviikoin ja yhdessä vierasbloggaajien kanssa. Esimiehistymisen Facebook-sivulla lisää paremmaksi esimieheksi kehittymisestä. Sinne tykkäämään ja keskustelemaan.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: