Paremmaksi tyypiksi

Etusivu » Ei kategoriaa » Vastustan

Vastustan

 

Kun saavuin joogasalille, sain tietää, että meidän hunajaäänisen joogaopemme sijaisena oli joku nuori jannu. Ei, tällaisista yllätyksistä en pidä.

 

Pahempaa oli tulossa. Jannun ääni oli yhdistelmä ulkoa opittuja fraaseja & ylitsevuotavaa itsevarmuutta. Killeri kombinaatio. Vai mitä sanotte tästä:

– Jos mielenne nousee ajatuksia, antakaa niiden lipua pois kuin pilvet omilla raiteillaan.

Omaperäistä! Ja milloin pilvet alkoivat kulkea raiteilla?!

Seis. Tässä vaiheessa minäkin tajusin tollona vastustavani olosuhteita. Vaan tällaista on mielen ohjaaminen: lankeamista ja itselleen nauramista.

Maailmassa törmää muuhunkin vastustamiseen.

Olen viime aikoina tavannut rahan runtelemia ihmisiä. Siis sellaisia, jotka keskiyön kriisin tultua ovat havahtuneet sille, että ovat eläneet jonkun toisen elämää, keränneet rahaa elämisen kustannuksella ja sitten vaellelleet sydän jäähtyneenä läpi elämänsä.

Mikä tässä on vastustus? Näiden ihmisten sielu on huutanut havahtumisen sanomaa jo vuosia, mutta vastarinta on ollut kovempaa kuin rohkeus kuunnella sitä. Ennen kuin nyt, pakon edessä. Vaan parempi näinkin.

Olen myös tavannut ihmisiä, joiden sydän palaa lämpimänä uudelle & ajanmukaiselle. Mutta he eivät mahdu työpaikalleen, koska sekä yrityksen kulttuuri että systeemi vastustavat uutta.

Nämä ihmiset kuluttavat energiansa vastustamiseen ja sitten lähtevät. Ja usein parempi niin: yksilö tavallisesti häviää yhteisölle. Hyvempi on olla siellä, missä energia ei kanavoidu vastustamiseen vaan toteutumiseen ja toteuttamiseen.

Jos kvanttifysiikka on oikeassa eli maailma koostuu energiasta, lähtökohta muutoksen tekemiselle on hyväksyminen. Kaikki ovat onnellisempia kun antaa maailman virrata.

Mikko Taskinen

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: