Paremmaksi tyypiksi

Etusivu » Ei kategoriaa » Totuus paljastuu kuitenkin

Totuus paljastuu kuitenkin

Viestintäkonsultti kuulostaa sanana jotenkin ylevältä, kenties jopa jäykältä, mutta vähintään edustuskelpoiselta. Sellaiselta jakkupukuiselta. Viralliselta ja asialliselta. Minä en ole sellainen. En ole koskaan ollut, enkä tule koskaan olemaankaan. Joskus ehkä kuvittelin, että minun pitäisi tulla sellaiseksi. Tai että olisin parempi työssäni, jos olisin vähemmän pirskahteleva, vähemmän kovaääninen ja naurava. Vähemmän kaikkea sitä, mitä oikeasti olen.

Onneksi kuitenkin ajat sitten opin, että muuksi en voi muuttua. Esittäminenkään ei kannata, sillä totuus paljastuu ennemmin tai myöhemmin kuitenkin. Siksi oma persoonansa kannattaa laittaa peliin heti ensi kättelyssä.

Kaikki eivät tietenkään tykkää. Kaikkien kanssa eivät kemiat vain natsaa, ei sille mitään voi. En ota sitä henkikökohtaisesti.

Mutta olemalla oma itseni, olen ainakin rehellinen sekä itselleni että muille. Sitä saa mitä tilaa.

Jos voisin nuorelle Susannalle jotain kertoa täältä tulevaisuudesta, niin sanoisin, että älä stressaa sillä, mitä et ole. Älä kuvittele, että on olemassa jokin muotti, johon sinun pitää sulloa itsesi.

Totta kai kannattaa hakeutua työhön, jossa oma persoonallisuus ja taipumukset pääsevät kukoistamaan ja kasvamaan. Mutta muuksi ei tarvitse, eikä kannata muuttua. Paras versio itsestä riittää.

Tittelit sivuun ja minä tilalle.

Susanna Isohanni

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: