Paremmaksi tyypiksi

Etusivu » Ei kategoriaa » Hyvä tyyppi on kuin viini

Hyvä tyyppi on kuin viini

Hyvän tyypin ominaisuudet usein vain parantuvat ajan kanssa. Kun tulee itse- ja elämänkokemusta, ihminen oppii olemaan paremmin oma itsensä ja asettautumaan kodiksi omaan elämäänsä.

Hyvä viini on pullossa vain teoriassa hyvä viini. Siksi korkki täytyy avata, jotta tuoksu, värit ja maku pääsevät pullosta ulos ja muiden nautittavaksi. Hyvä tyyppi haluaa siis lasiin ja sieltä muiden makunystyröitä kutittelemaan.

Hyvä tyyppi voi olla ujo ja introvertti, mutta silti hän tiedostaa, että hän tarvitsee muita. Hän ymmärtää myös sen, että olipa hän sitten hapokas, voimakas, pirskahteleva, tanniininen, herukkainen, hilloinen, maanläheinen tai kuiva, niin aina löytyy niitä, jotka hänestä eivät pidä, ja vastaavasti ihmisiä, joille hän on vuosikertakamaa.

Hyvyydessä on aika paljon kemiaa. Se tarkoittaa sitä, että minä heijastan tyypissä jotain, joka synkkaa ja resonoi, kihisee ja kirskuu. Tästä hässäkästä syntyy uutta. Se EI tarkoita sitä, että minä itse olisin kummoinen tekijä, mutta persoonat täydentävät toisiaan ja siitä syntyy se käsitys hyvästä tyypistä.

Hyvä tyyppi vain paranee, kun pöydässä on muitakin antimia.

Susanna Isohanni

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: