Paremmaksi tyypiksi

Etusivu » Ei kategoriaa » Hyvästä paremmaksi

Hyvästä paremmaksi

Hyvä tyyppi on oma itsensä. Hän tuntee itsensä ja on sinut sekä vahvuuksiensa että heikkouksiensa kanssa. Niitäkin meillä kaikilla on. Myös hyvillä tyypeillä.

Voiko siis kukaan yrittää olla hyvä tyyppi, jos kerran tavoite on olla vain oma itsensä? Voiko hyväksy tyypiksi yrittää tulla?

Jos hyvä tyyppi on oma itsensä, niin luulisi, ettei hyväksi tyypiksi tarvitsi turhaan pyrkiä. Mutta, kuten Esimiehistymisessäkin totesimme, useimmat ihmiset joutuvat tekemään töitä, jotta oppisivat tuntemaan itsensä ja jotta voisivat olla omia aitoja itsejään.

Itsensä tunteminen ja sellaiseksi pyrkiminen onkin hyväksi tyypiksi tulemisen ensiaskel.

Hyvä tyyppi haluaa olla myös oman itsensä paras versio. Hän siis myös haluaa vahvistaa vahvuuksiaan ja pitää heikkoutensa sellaisina, ettei niistä koidu lähimmäisille haittaa. Askel paremmaksi tyypiksi kehittymisessä onkin kehittää itseään. Hyvä tyyppi ei tyydy siihen, että ”tällainen olen, ota tai jätä ja muuttukoot muut, minä olen valmis”. Parempi tyyppi kehittää tietoisesti itseään niiden arvojen pohjalta, jotka hän kokee elämässä tärkeimmiksi ja jotka heijastavat parasta hänessä.

Huomenna julkistetaan paremmaksi tyypiksi kehittymistä käsittelevä kirjamme. Kirja on syntynyt siitä havainnosta, että jokainen voi olla hyvä tyyppi ja tulla vielä paremmaksi. Jos tuntuu, että sinussa tai työyhteisössäsi on vielä kehittymisen varaa, toivomme sinun seurailevan tätä blogiamme ja Facebook-sivuamme, sekä Elisa Kirjan tarjontaa.

Joka päivä voi olla hyvä päivä, jokainen tyyppi voi olla hyvä tyyppi.

Susanna Isohanni & Mikko Taskinen

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: